Stap 1: Het KlusTeam

Als eerste stap in het verkoopproces van uw woning gaan we controleren welke technische en optische mankementen er zijn. Om de presentatie van de woning te maximaliseren voeren de medewerkers van The Staging Company vervolgens deze werkzaamheden snel en vakkundig uit.

Het uitvoeren van achterstallig onderhoud en klusjes zorgt voor een vlotte verkoop van uw woning omdat potentiële kopers in principe een instapklare woning wensen. Niets is teleurstellender dan een ogenschijnlijk mooie woning bezichtiging, die een “kluswoning” blijkt te zijn.

We zorgen dat uw woning er als een zonnetje bijstaat. Nadat alle mankementen verholpen zijn maken we de woning compleet schoon en wassen de ramen. The Staging Company voert de benodigde klussen met veel ervaring en kennis van het Vastgoedstyling-vak uit.

Werkzaamheden zoals; mankementen verhelpen, schoonmaken en poetsen, schilderwerkzaamheden, keukens plaatsen, badkamers vernieuwen, tegels zetten, vloeren leggen, verlichting aansluiten en het inrichten van leegstaande woningen kunt u met een gerust hart aan onze mensen toevertrouwen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact op met The Staging Company. 

Gedragscode

The Staging Company heeft een positie als commerciële, maar ook als maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat wij streven naar een optimaal..
Lees meer

Wisselwoning inrichten

Indien u uw huurwoningen gaat onderhouden of ingrijpend renoveren, waarbij huurders de woning tijdelijk dienen te verlaten, maken wij een..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners