1 ͤ stap: Het KlusTeam®

Als eerste stap in het verkoopproces van uw woning gaan we controleren welke technische en optische mankementen er zijn. Om de presentatie van de woning te maximaliseren voert het Klusteam van 1-2-3 Verkocht vervolgens deze werkzaamheden snel en vakkundig uit.

Het uitvoeren van achterstallig onderhoud en klusjes zorgt voor een vlotte verkoop van uw woning omdat potentiële kopers in principe een instapklare woning wensen. Niets is teleurstellender dan een ogenschijnlijk mooie woning bezichtiging, die een “kluswoning” blijkt te zijn.

We zorgen dat uw woning er als een zonnetje bijstaat. Nadat alle mankementen verholpen zijn maken we de woning compleet schoon en wassen de ramen. Het 1-2-3 Verkocht KlusTeam voert de benodigde klussen met veel ervaring en kennis van het Vastgoedstyling-vak uit.

Werkzaamheden zoals; mankementen verhelpen, schoonmaken en poetsen, schilderwerkzaamheden, keukens plaatsen, badkamers vernieuwen, tegels zetten, vloeren leggen, verlichting aansluiten en het inrichten van leegstaande woningen kunt u met een gerust hart aan onze mensen toevertrouwen.

Klik op deze link voor Stap 2.

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met 1-2-3 Verkocht. 

Disclaimer

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de internetsite: www.stagingcompany.nl U wordt verzocht deze Disclaimer zorgvuldig te lezen.  The Staging Company houdt kantoor op de..
Lees meer

Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Algemeen 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen The Staging Company en een Wederpartij..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners