Stap 1: Het KlusTeam

Als eerste stap in het verkoopproces van uw woning gaan we controleren welke technische en optische mankementen er zijn. Om de presentatie van de woning te maximaliseren voeren de medewerkers van The Staging Company vervolgens deze werkzaamheden snel en vakkundig uit.

Het uitvoeren van achterstallig onderhoud en klusjes zorgt voor een vlotte verkoop van uw woning omdat potentiële kopers in principe een instapklare woning wensen. Niets is teleurstellender dan een ogenschijnlijk mooie woning bezichtiging, die een “kluswoning” blijkt te zijn.

We zorgen dat uw woning er als een zonnetje bijstaat. Nadat alle mankementen verholpen zijn maken we de woning compleet schoon en wassen de ramen. The Staging Company voert de benodigde klussen met veel ervaring en kennis van het Vastgoedstyling-vak uit.

Werkzaamheden zoals; mankementen verhelpen, schoonmaken en poetsen, schilderwerkzaamheden, keukens plaatsen, badkamers vernieuwen, tegels zetten, vloeren leggen, verlichting aansluiten en het inrichten van leegstaande woningen kunt u met een gerust hart aan onze mensen toevertrouwen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact op met The Staging Company. 

Modelwoning in Roermond

Engelman Architecten ontwierp voor deze centrale locatie een hoogwaardige appartementresidentie. In dit prachtig afgewerkte gebouw te Roermond heeft The Staging Company..
Lees meer

Modelwoning in Leidschendam

Aan de rand van Leidschendam, nabij landgoed Schakenbosch, heeft The Staging Company deze Modelwoning voor De Langen & Van Den Berg..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners