2 ͤ stap: Sfeervol inrichten

Een sfeervol ingerichte woning zorgt voor goede foto's op Funda en veel kijkers. Dus nadat de klusjes zijn uitgevoerd en de woning er schoon en gepoetst bij staat, gaan we de woning met de aanwezige meubelen en (onze) accessoires aantrekkelijk inrichten.

Indien het een "lege" woning betreft nemen we andere maatregelen, immers een leegstaande woning verkopen is een schier onmogelijke taak. De reden is dat het potentiële kopers lege ruimten lastig kunnen beoordelen op omvang en mogelijkheden. Daarbij verkoopt een fris & fruitig ingerichte woning nu eenmaal veel beter dan een leeg exemplaar.

Om kijkers te motiveren uw woning te bezichtigen is een goede eerste indruk op Funda vereist. Foto's van een stijlvol ingerichte woning zorgen voor die positieve 1e indruk en dat duwtje om de afspraak voor bezichtiging te maken.

1-2-3 Verkocht heeft een grote collectie meubelen en accessoires beschikbaar waaruit uw Vastgoedstylist met zorg een keuze maakt. Afgestemd op de woning en de doelgroep stelt ze een inrichtingspakket samen dat zowel op foto's alsmede tijdens bezichtigingen blijvende indruk maakt.

Onze voordelige huurtarieven zijn inclusief transport, montage en plaatsing. De huurperiode bedraagt minimaal 3 maanden. 

Klik op deze link voor Stap 3.

Wenst u meer informatie of wilt u een inrichting bestellen, neem dan contact op met 1-2-3 Verkocht. 

Disclaimer

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de internetsite: www.stagingcompany.nl U wordt verzocht deze Disclaimer zorgvuldig te lezen.  The Staging Company houdt kantoor op de..
Lees meer

Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Algemeen 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen The Staging Company en een Wederpartij..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners