Stap 2: Sfeervol inrichten

Een sfeervol ingerichte woning zorgt voor goede foto's op Funda en veel kijkers. Nadat de klusjes zijn uitgevoerd en de woning er schoon en gepoetst bij staat, gaan we de woning met de aanwezige meubelen en (onze) accessoires aantrekkelijk inrichten.

Indien het een "lege" woning betreft nemen we andere maatregelen. Gedurende de verkooptijd kan de woning ingericht met huurmeubelen. Potentiële kopers kunnen lege ruimten lastig beoordelen op omvang en mogelijkheden. Daarbij verkoopt een frisse en sfeervol ingerichte woning nu eenmaal veel beter dan een leeg exemplaar.

Om kijkers te motiveren uw woning te bezichtigen is een goede eerste indruk op Funda vereist. Foto's van een stijlvol ingerichte woning zorgen voor die positieve 1e indruk en dat duwtje om de afspraak voor bezichtiging te maken.

The Staging Company heeft een grote collectie meubelen en accessoires beschikbaar waaruit uw Vastgoedstylist met zorg een keuze maakt. Afgestemd op de woning en de doelgroep wordt een inrichtingspakket samengestelt dat zowel op foto's als tijdens bezichtigingen blijvende indruk maakt.

Onze voordelige huurtarieven zijn inclusief transport, montage en plaatsing. De huurperiode bedraagt minimaal 3 maanden. 

Wilt u meer informatie neem dan contact op. 

Gedragscode

The Staging Company heeft een positie als commerciële, maar ook als maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat wij streven naar een optimaal..
Lees meer

Wisselwoning inrichten

Indien u uw huurwoningen gaat onderhouden of ingrijpend renoveren, waarbij huurders de woning tijdelijk dienen te verlaten, maken wij een..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners