The Staging Company

The Staging Company ondersteunt stylisten, makelaars, huiseigenaren en investeerders met het verhuren van meubels en woonaccessoires die nodig zijn om een project te stylen en in te richten. Voor een open dag, een modelwoning, verkooppresentatie of evenement hebben we een groot en altijd actueel assortiment op voorraad. Van budget tot design.

"staging" = to build a stage for a performance, to organize (an event), enscenering, in scene zetten!

Home Staging is het voorbereiden van vastgoed voor de verkoop of verhuur. Het doel is een woning te presenteren voor het grootste aantal potentiële kopers. Uit onderzoek blijkt dat vastgoed waar stagingtechnieken zijn toegepast bij de verkoop gemiddeld 15% meer oplevert.

Styling of re-styling van vastgoed? Ook daarvoor kun je terecht bij The Staging Company. Wand- en vloerafwerking nodig? Verlichting, meubels en woonaccessoires? Van ontwerp tot complete projectrealisatie kun je bij ons terecht. Meer informatie nodig? Neem contact op.

Lees meer

Stylist aan het woord...

Wilma Wortelboer / Verkoopstylist Doorwerth
WW HOMESTYLING expert in woningpresentatie! Ik stel me graag even aan u voor:  Mijn naam is Wilma..
Lees meer

Huize Eugenia

Huize Eugenia
Lees meer

Design in the spotlights

Designs die meteen in het oog springen, die sfeerbepalend zijn voor een ruimte, die..
Lees meer

Presentatie voor de verhuur in Maastricht

Leeg toonde dit appartement kil en donker. Grote vloerkleden en lichte meubelen geven dit appartment de luxe uitstral...

Lees meer

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Inschrijven