In de spotlights Pipistrello van Martinelli Luce

Met zijn klasse en charme is de Pipistrello één van Martinelli Luce's bekendste ontwerpen. Ontwerper Gae Aulenti was in 1965 op zoek naar een nieuwe manier om een lamp in hoogte te verstellen. Hij kwam uit op dit ingenieuze telescopische systeem.

In 1966 ontwierp Gae Aulenti een nieuwe designklassieker, de Pipistrello. Een lamp zoals niemand eerder had gezien! Prachtige, organische vormen, gecombineerd met een slimme techniek. De lamp is in hoogte verstelbaar door het telescopische frame. Wat een uitvinding!

De Pipistrello is sinds 1966 meermaals geroemd en geprezen en dat is wat ons betreft niet voor niets. De lamp maakt tegenwoordig deel uit van de collecties van het het Metropolitan Museum of Art en het Museum of Modern Art (MoMA) in New York en het Museum des Arts Decoratives in Montreal.

De naam komt rechtstreeks voort uit het design van de kap. Deze bijzondere kap toont gelijkenissen met de vleugels van een vleermuis. En laat Pipistrello nou het Italiaanse woord voor vleermuis zijn!

Vastgoedstyling loont!

Vijf redenen waarom het inzetten van een 1-2-3 Verkocht Specialist loont: 1. Presentatie Omdat Vastgoedstylisten weten hoe ze een huis aantrekkelijk kunnen..
Lees meer

Gratis vermelding Vastgoedstylist

Alle professionele Vastgoedstylisten in Nederland komen met een gratis vermelding op de website van 1-2-3 Verkocht. Per provincie worden de Verkoopstylisten met..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners