In de spotlights

Kartell Masters

De Kartell Masters stoel is ontworpen door Philippe Starck.

In de Kartell Masters stoel komen de Butterfly Chair (Serie 7) van Arne Jacobsen, de Tulip Chair van Eero Saarinen en de Eiffel Chair van Charles Eames samen. De herkenbare contouren van deze iconen vormen als buizenframe de rugleuning. De Masters heeft een maximaal draagvermogen van 130 kg.

Designstoelen uit het verleden

Anno 2012 grijpen veel ontwerpers terug naar het verleden, naar de klassiekers. Ze leiden hun vormen af van succesvol design uit het verleden. En toch is de Masters stoel van Kartell anders. De vormen zijn dan wel bewust gekozen van de drie bekende ontwerpers, maar overeenkomsten heeft de Kartell Masters stoel weinig met een van hen. Alleen in de rug van de stoel komen de drie beroemde silhouetten van de vorige eeuw samen. De inspiratie voor de stoel komt dus uit het verleden, maar tegelijkertijd is het de stoel van de toekomst.

Volgens Philippe Starck is hij niet de eerste designer die eerder gemaakte ontwerpen omvormt tot iets nieuws. “We zijn niet van gisteren. Er zijn meester ontwerpers ons voor gegaan. Gezamenlijk vormen deze lijnen een nieuw product, een nieuw project en een weerspiegeling van de huidige samenleving.”

Het design van de Kartell Masters

De Kartell Masters stoel staat op vier slanke poten en is ruim en comfortabel. De rug van de stoel is het meest fascinerende onderdeel van de stoel. De kruising van de drie verschillende leuningen zorgt voor volle en open ruimtes op de rugleuning. Uiteindelijk vloeien ze samen in de omtrek van de stoel.

Vastgoedstylist

Professionele Vastgoedstylisten komen met een gratis vermelding op de website van The Staging Company. Per provincie worden de vastgoedstylisten met portretfoto, profielpagina..
Lees meer

The Staging Company.eu

  Met onze positieve instelling en verfrissende aanpak inspireren wij de met ons samenwerkende vastgoedstylisten, makelaars en projectontwikkelaars. Samen halen we het beste..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners