Over 1-2-3 Verkocht

1-2-3 Verkocht is een onderdeel van The Staging Company, een organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in marketing, reclame en de verkoop van woningen. De doelstelling van 1-2-3 Verkocht is simpelweg uw woning(en) beter en sneller te verkopen.

Met onze positieve instelling en verfrissende aanpak inspireren wij de met ons samenwerkende Makelaars en Vastgoedstylisten. Samen halen we het beste uit onszelf en uit de organisatie waar we werkzaam voor zijn, met maar één doel....... uw woning(en) sneller en beter te verkopen!

Om dit doel te bereiken werken we samen met met professionele Makelaars en Vastgoedstylisten, specialisten die ook dat extra stapje willen zetten om het verschil te maken.

Goed gereedschap is het halve werk!
In een snel veranderende vastgoedmarkt wordt het voor professionele Makelaars en Vastgoedstylisten essentieel om over het juiste gereedschap te beschikken. Dit is vaak een zware opgave, want het vergt naast een flinke dosis creativiteit ook grote investeringen. Dit is de reden dat 1-2-3 Verkocht een totaalconcept heeft ontwikkeld dat Makelaars en Vastgoedstylisten naar een hoger plan brengt. Dat hier niet alleen de consument, maar ook de ondernemer, baat bij heeft moge duidelijk zijn.

Concept 1-2-3 Verkocht
Geen middel laten we onbenut. Zo ontwikkelde we als spin in het web een geavanceerd Dienstencentrum waarin oplossingen zijn ondergebracht waarmee we woningen sneller en beter verkopen. Het concept bestaat enerzijds uit de marketingformule 1-2-3 Verkocht, waarbij we woningverkopers onze aangesloten leden onder de aandacht brengen. Aan de andere kant bestaat het uit een uitgebreid aantal unieke diensten die we tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Zo worden onze Makelaars en Vastgoedstylisten van mogelijkheden voorzien die normaal alleen voor grote organisaties zijn weggelegd.

Meer informatie
Indien u meer informatie wenst over de (deelname-) mogelijkheden verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

BAM BAM BAM
Partners