The Staging Company.eu

 

The Staging Company is een organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in marketing, reclame en de verkoop van woningen. De doelstelling is uw woning(en) beter en sneller te verkopen of verhuren.

Met onze positieve instelling en verfrissende aanpak inspireren wij de met ons samenwerkende Makelaars en Vastgoedstylisten. Samen halen we het beste uit onszelf en uit de organisatie waar we werkzaam voor zijn, met maar één doel....... uw woning(en) sneller en beter te verkopen!

Om dit doel te bereiken werken we samen met professionele Makelaars en Vastgoedstylisten, specialisten die ook dat extra stapje willen zetten om het verschil te maken.

Goed gereedschap is het halve werk!
In een snel veranderende vastgoedmarkt wordt het voor professionele Makelaars en Vastgoedstylisten essentieel om over het juiste gereedschap te beschikken. Dit is vaak een zware opgave, want het vergt naast een flinke dosis creativiteit ook grote investeringen. Daarvoor heeft The Staging Company een totaalconcept ontwikkeld dat Makelaars en Vastgoedstylisten naar een hoger plan brengt. Dat hier niet alleen de consument, maar ook de ondernemer, baat bij heeft moge duidelijk zijn.

Concept
Geen middel laten we onbenut. Zo ontwikkelden we een geavanceerd Dienstencentrum waarin oplossingen zijn ondergebracht waarmee we woningen sneller en beter verkopen. Het concept bestaat enerzijds uit een aantal unieke diensten die we tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Zo worden onze Makelaars en Vastgoedstylisten van mogelijkheden voorzien die normaal alleen voor grote organisaties zijn weggelegd.

The Staging Company "makes your house outstanding".

BAM BAM BAM
Partners