De benodigde Klik!

Je hebt de rommel opgeruimd, het tapijt vervangen en de muren opnieuw geschilderd. Maar zorgt dit ook voor de benodigde klik bij de kijkers?

Geen kijkers, geen kopers!
Statistieken geven aan dat meer dan 90 procent van de mensen die een woning zoeken deze vinden op internet. Binnen enkele ogenblikken wordt bepaald of men de woning gaat bezichtigen of niet. De getoonde foto’s dienen dus bijzonder uitnodigend te zijn.

Bezichtigingen
Indien potentiële kopers de moeite nemen om uw woning te bezichtigen, kijken ze als eerste vanaf de straat naar uw woning. Neem die moeite ook en analyseer wat u ziet. Zit de voordeur goed in de verf? Ligt de tuin er netjes bij? Werkt de voordeurbel? Is de deurmat versleten? Is de oprit schoongeveegd?

Less is More!
Binnen aangekomen, berg uw familiefoto's, diploma's en collecties op. U gaat immers toch verhuizen en deze attributen verstoren de aandacht voor uw woning bij de koper. Te opvallende kleuren dienen te worden overgeschilderd. Met de juiste accessoires wordt blijvend indruk gemaakt op de koper.

Vastgoedstylisten weten wat kopers verlangen en verstaan dit vak als geen ander. Daarnaast beschikken ze over de benodigde middelen om de hier bovenvermelde klik tot stand te brengen.

Wilt u meer informatie of en afspraak maken, neem dan contact op. 

Portfolio item 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque a nulla leo. Quisque accumsan ipsum id turpis dignissim eleifend. Curabitur..
Lees meer

Portfolio item 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque a nulla leo. Quisque accumsan ipsum id turpis dignissim eleifend. Curabitur..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners