De benodigde Klik!

Je hebt de rommel opgeruimd, het tapijt vervangen en de muren opnieuw geschilderd. Maar zorgt dit ook voor de benodigde klik bij de kijkers?

Statistieken geven aan dat meer dan 90 procent van de mensen die een woning zoeken deze vinden op internet. Binnen enkele ogenblikken wordt bepaald of men de woning gaat bezichtigen of niet. De getoonde foto’s dienen dus bijzonder uitnodigend te zijn.

Indien potentiële kopers de moeite nemen om de woning te bezichtigen, kijken ze als eerste vanaf de straat naar de woning. Neem die moeite ook en analyseer wat je ziet. Zit de voordeur goed in de verf? Ligt de tuin er netjes bij? Werkt de voordeurbel? Is de deurmat versleten? Is de oprit schoongeveegd?

Binnen aangekomen, berg familiefoto's, diploma's en collecties op. Je gaat immers toch verhuizen en deze attributen verstoren de aandacht voor de woning bij de koper. Te opvallende kleuren dienen te worden overgeschilderd. Met de juiste accessoires wordt blijvend indruk gemaakt op de koper.

Vastgoedstylisten weten wat kopers verlangen en verstaan dit vak als geen ander. Daarnaast beschikken ze over de benodigde middelen om de hier bovenvermelde klik tot stand te brengen.

Meer informatie of een afspraak maken met een Vastgoedstylist? Neem dan contact op. 

Modelwoning in Roermond

Engelman Architecten ontwierp voor deze centrale locatie een hoogwaardige appartementresidentie. In dit prachtig afgewerkte gebouw te Roermond heeft The Staging Company..
Lees meer

Modelwoning in Leidschendam

Aan de rand van Leidschendam, nabij landgoed Schakenbosch, heeft The Staging Company deze Modelwoning voor De Langen & Van Den Berg..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners