Geen kijkers, geen koper!

Woningkopers starten de zoektocht naar een nieuwe woning in de meeste gevallen op internet. Uit onderzoek blijkt dat slechte foto’s de suggestie wekken dat het met de kwaliteit van de woning ook niet best is gesteld. Om veel bezichtigingen te genereren is het daarom van belang dat woningfoto's een positieve indruk maken op de kijker.

Woningwebsites zoals Funda hebben tot doel het zoeken te vergemakkelijken en kijkers nieuwsgierig te maken. Professionele woningfoto’s prikkelen de fantasie van de kijker en verleiden deze als het ware tot een bezichtiging! En kijkers zijn belangrijk, omdat daar de koper tussen zit.

Om zoveel mogelijk potentiële kopers te verleiden tot een bezichtiging, dienen er aantrekkelijke foto's op internet te worden geplaatst. De foto's dienen de kijker een realistisch beeld van de woning en de ruimten te verschaffen.

Wilt u uw te koop staande woning professioneel laten fotograferen? Neem dan contact op met The Staging Company.

Gedragscode

The Staging Company heeft een positie als commerciële, maar ook als maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat wij streven naar een optimaal..
Lees meer

Wisselwoning inrichten

Indien u uw huurwoningen gaat onderhouden of ingrijpend renoveren, waarbij huurders de woning tijdelijk dienen te verlaten, maken wij een..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners