Geen kijkers, geen koper!

Woningkopers starten de zoektocht naar een nieuwe woning in de meeste gevallen op internet. Uit onderzoek blijkt dat slechte foto’s de suggestie wekken dat het met de kwaliteit van de woning ook niet best is gesteld. Om veel bezichtigingen te genereren is het daarom van belang dat woningfoto's een positieve indruk maken op de kijker.

Woningwebsites zoals Funda hebben tot doel het zoeken te vergemakkelijken en kijkers nieuwsgierig te maken. Professionele woningfoto’s prikkelen de fantasie van de kijker en verleiden deze als het ware tot een bezichtiging! En kijkers zijn belangrijk, omdat daar de koper tussen zit.

Om zoveel mogelijk potentiële kopers te verleiden tot een bezichtiging, dienen er aantrekkelijke foto's op internet te worden geplaatst. De foto's dienen de kijker een realistisch beeld van de woning en de ruimten te verschaffen.

Wilt u uw te koop staande woning professioneel laten fotograferen? Neem dan contact op met The Staging Company.

Modelwoning in Roermond

Engelman Architecten ontwierp voor deze centrale locatie een hoogwaardige appartementresidentie. In dit prachtig afgewerkte gebouw te Roermond heeft The Staging Company..
Lees meer

Modelwoning in Leidschendam

Aan de rand van Leidschendam, nabij landgoed Schakenbosch, heeft The Staging Company deze Modelwoning voor De Langen & Van Den Berg..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners