Twee keer verkocht?

Dat je met 1 opdracht ook 2 keer succes kunt hebben bewijst Wilma Wortelboer van 1-2-3 Verkocht met onderstaand succesverhaal.

De woning, eigendom van een beleggingsmaatschappij, stond reeds 10 maanden te koop. Er kwamen slechts sporadisch kijkers die na bezichtiging geen verdere interesse meer toonden.

Zoals de vóór foto laat zien was het geheel ook weinig uitnodigend voor potentiële kopers. Onderzoek geeft ook aan dat potentiële kopers gecharmeerd zijn van instapklare woningen.

Aan de slag
Wilma; “Na door de belegger te zijn benaderd heb ik de foto’s op Funda bekeken en een bezoek gebracht aan de woning. Samen met 1-2-3 Verkocht heb ik een professionele offerte uitgebracht, die na een uitgebreide bespreking door de opdrachtgever is aanvaard”.

Na restyling en meubilering was de woning als herboren. De foto’s op Funda werden vervangen door professionele foto’s van de nieuwe situatie. Niemand keek vreemd op dat, de inmiddels als interessant gekwalificeerde woning, binnen 4 weken was verkocht. Ten minste dat dachten we.

Helaas bleek dat de koper de benodigde hypotheek niet geregeld kreeg. Niet getreurd want slechts enkele weken later is de woning voor de tweede keer verkocht, en nu echt!

Wilt u meer weten over Wilma Wortelboer en haar succesformule, neem dan contact op met haar.

BAM BAM BAM
Partners