Uw eigen Woningwebsite

Voor het overgrote deel van de aspirant huizenkopers start de zoektocht voor een woning op internet. Spreekt een huis daar aan, dan is de kans groot dat ze beslissen om een kijkje te komen nemen. De online presentatie van uw te koop staande woning is dus erg belangrijk om zo veel mogelijk huizenzoekers te verleiden tot een bezichtiging!

Uitgebreide mogelijkheden
Uiteraard wilt u geïnteresseerden in uw huis een completer beeld geven van wat uw woning te bieden heeft. Dat is tenslotte veel meer dan alleen een ‘woning van 120 vierkante meter met een tuin op het zuidwesten aan de rand van het dorp’. The Staging Company heeft een unieke module ontwikkeld waarmee u uw te koop staande woning online optimaal kunt presenteren: een eigen Woningwebsite! Hierop kunt u alle gewenste foto’s plaatsen en kunt u zo veel begeleidende tekst kwijt als nodig is. Bovendien is uw huis op internet uiterst makkelijk vindbaar, het adres van uw woning is namelijk de domeinnaam.

Deze website kunnen wij voor u maken. Met de juiste teksten en mooie foto's maken we een woningpresentatie die zijn weerga niet kent.

Bekijk de voorbeelden:

De kosten van de website zijn zeer overzichtelijk. U betaalt, naast de opmaakkosten van de stylist, eenmalig vijfentwintig euro en € 15 per maand voor de domeinnaam en hosting zolang u de website actief wilt hebben op het internet.

Wilt u meer informatie of wilt u een website bestellen, neem dan contact op. 

Gedragscode

The Staging Company heeft een positie als commerciële, maar ook als maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat wij streven naar een optimaal..
Lees meer

Wisselwoning inrichten

Indien u uw huurwoningen gaat onderhouden of ingrijpend renoveren, waarbij huurders de woning tijdelijk dienen te verlaten, maken wij een..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners