Wat is Vastgoedstyling?

Vastgoedstyling "Homestaging" bestaat al sinds 1972 en is ontdekt door de Amerikaanse Barb Schwarz. Barb kwam op het idee toen ze, na werkzaamheden te hebben verricht in een theater, op zoek ging naar een koopwoning. Ze zag het huis als het toneel, de makelaar als de acteur en de potentiële kopers als het publiek. Het enige wat ontbrak was de stylist die het toneel van de juiste sfeer voorzag. 

Na Amerika is het concept met veel succes in Engeland geïntroduceerd om daarna zijn weg te vinden naar Europa.

Aanpak
Vastgoedstyling gaat over opruimen, schoonmaken, depersonaliseren en aantrekkelijk presenteren en promoten. Het beste in uw woning bovenhalen op een manier zodat de potentiële koper zich meteen thuis voelt. Daar gaat het om!

Vastgoedstyling draagt in hoge mate bij aan het succesvol verkopen van woningen. Vastgoedstyling is een aantrekkelijk beroep en gaat veel verder dan het eenvoudigweg verschuiven van de meubelen, het witten van een fel gekleurde wand en het plaatsen van een bloemetje. Het vak vraagt een hoge mate van creativiteit en deskundigheid.

Een professionele Vastgoedstylist bezit die kwaliteiten en heeft na de afgeronde opleiding een flinke dosis ervaring opgedaan. Het brede spectrum aan benodigde diensten om dit vak professioneel uit te kunnen oefenen, wordt door The Staging Company ingevuld.

U wilt uw woning goed en snel verkopen? Neem dan contact op met The Staging Company.

Gedragscode

The Staging Company heeft een positie als commerciële, maar ook als maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat wij streven naar een optimaal..
Lees meer

Wisselwoning inrichten

Indien u uw huurwoningen gaat onderhouden of ingrijpend renoveren, waarbij huurders de woning tijdelijk dienen te verlaten, maken wij een..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners