Wat is Vastgoedstyling?

Vastgoedstyling bestaat al sinds 1972 en is ontdekt door de Amerikaanse Barb Schwarz. Barb kwam op het idee toen ze, na werkzaamheden te hebben verricht in een theater, op zoek ging naar een koopwoning. Ze zag het huis als het toneel, de makelaar als de acteur en de potentiële kopers als het publiek. Het enige wat ontbrak was de stylist die het toneel van de juiste sfeer voorzag. 

Na Amerika is het concept met veel succes in Engeland geïntroduceerd om daarna zijn weg te vinden naar Nederland.

Aanpak 1-2-3 Verkocht
Eerst analyseren wij uw woning om vervolgens samen met de makelaar de doelgroep te bepalen. We presenteren uw woning in lijn met de verwachtingen van de doelgroep. Vervolgens promoten we uw woning intensief.

Praktisch gezien gaat de 1-2-3 Verkocht Specialist net zo te werk als een professioneel autobedrijf dat doet met de verkoop van haar 2e hands auto’s. Vastgoedstyling gaat over opruimen, schoonmaken, depersonaliseren en aantrekkelijk presenteren en promoten. Het beste in uw woning bovenhalen op een manier dat de potentiële koper zich meteen thuis voelt, daar gaat het om!

Vastgoedstyling draagt in hoge mate bij aan het succesvol verkopen van woningen. Vastgoedstylist is een aantrekkelijk beroep en gaat veel verder dan het eenvoudigweg verschuiven van vaasjes, het witte van een fel blauwe wand of het plaatsen van een bloemetje. Het vak vraagt een hoge mate van creativiteit en deskundigheid. Een 1-2-3 Verkocht Specialist bezit die kwaliteiten en heeft na een met goed gevolg afgeronde opleiding een flinke dosis ervaring opgedaan. Het brede spectrum aan benodigde diensten om dit vak professioneel uit te oefenen, wordt door de 1-2-3 Verkocht organisatie ingevuld.

Wenst u uw woning goed en snel te verkopen? Neem dan contact op met 1-2-3 Verkocht.

Disclaimer

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de internetsite: www.stagingcompany.nl U wordt verzocht deze Disclaimer zorgvuldig te lezen.  The Staging Company houdt kantoor op de..
Lees meer

Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Algemeen 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen The Staging Company en een Wederpartij..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners