Rent To Use®

Gemeubileerd verhuren van vastgoed creëert extra kansen en inkomsten! The Staging Company is gespecialiseerd in het samenstellen, transporteren, inrichten en onderhouden van woninginrichtingen en werkt in Nederland, België en Duitsland.

Zorgeloos
Wij richten, zonder zorgen of investeringen, uw woningen in naar de smaak en wensen van de doelgroep. Dit kan zowel een standaardinrichting alsmede een exclusieve design inrichting zijn.

Compleet
Wij verhuren meubelen, woningdecoratie, bad- en bedlinnen, (huishoudelijke) apparatuur, keukengerei, tuinmeubelen, kinder-meubilair, etc.. Omdat we een grote voorraad hebben en korte lijnen met fabrikanten kunnen we snel leveren.

Efficiënt
Meubels huren is een stuk efficiënter dan aanschaffen, verschepen of de kosten van het verblijf in een hotel. Onze ervaren Staging Managers inventariseren samen met u de wensen en besteden zorgvuldig aandacht aan gezinssamenstelling, veiligheid, wooncomfort en gewenste sfeer.

Flexibel
Vervolgens leveren en plaatsen wij op het afgesproken tijdstip de inrichting en halen deze na de huurperiode eenvoudigweg weer op. We kennen de problematiek en hebben voor iedere situatie de juiste oplossing. We bieden een aantal varianten, waaronder financiële en operationele lease. Dit voorkomt dat u ongewenste risico’s loopt of onnodige kosten maakt.

Eigen KlusTeam
In de praktijk zijn er naast het inrichten van de woning vaak nog wat klusjes te klaren. The Staging Company beschikt over een eigen KlusTeam die werkzaamheden zoals opruimen, schoonmaken, schilderen, repareren en stofferen snel en vakkundig uitvoeren.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met ons of stuur een e-mail bericht.

Gedragscode

The Staging Company heeft een positie als commerciële, maar ook als maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat wij streven naar een optimaal..
Lees meer

Wisselwoning inrichten

Indien u uw huurwoningen gaat onderhouden of ingrijpend renoveren, waarbij huurders de woning tijdelijk dienen te verlaten, maken wij een..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners