Modelwoningen Inrichten

Vast staat dat potentiële kopers door het ontbreken van een inrichting, de ruimten in een woning lastig kunnen beoordelen. Daarnaast zijn genodigden veeleisender geworden en gewend geraakt aan een stijlvolle ontvangst.

Voor The Staging Company reden om voor de professionele markt een full service Modelwoningconcept te ontwikkelen.

Diverse Kwaliteiten 
Door onze uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van wand- en vloerafwerking, alsmede de uitgebreide collectie inrichtingen zijn we in staat om meerdere kwaliteitsniveaus te bieden.

Werkzaamheden 
Na analyse van de woning en de doelgroep gaan we in goed overleg met u het gewenste pakket samenstellen. Onderstaande werkzaamheden kunnen hier deel vanuit maken:

  • Schilderwerk
  • Wand- en raamdecoratie
  • Vloerafwerking
  • Huur van meubelen, kunst, decoratie en verlichting
  • Maandelijkse schoonmaak van de Modelwoning
  • Ontvangstpakket (koelkast, koffiemachine, thee, fris, etc.)

Badkamer & Keuken 
Is er geen keuken of badkamer aanwezig? Geen probleem dan installeren wij een tijdelijke of permanente versie voor u. Uiteraard perfect passend bij de woning en de doelgroep.

Organisatie 
The Staging Company is dé specialist als het gaat om het maken van modelwoningen en neemt u alle zorgen uit handen. Zowel de organisatie, de planning alsmede de werkzaamhedende voeren wij uiterst professioneel uit. Omdat we alle disciplines met eigen personeel uitvoeren, kunnen we snel en efficiënt opereren.

Informatie 
Neem voor meer informatie of een offerte contact op met ons of stuur een e-mail bericht.

Modelwoning in Roermond

Engelman Architecten ontwierp voor deze centrale locatie een hoogwaardige appartementresidentie. In dit prachtig afgewerkte gebouw te Roermond heeft The Staging Company..
Lees meer

Modelwoning in Leidschendam

Aan de rand van Leidschendam, nabij landgoed Schakenbosch, heeft The Staging Company deze Modelwoning voor De Langen & Van Den Berg..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners