Handling gemeubileerde verhuur

The Staging Company is gespecialiseerd in het maken van modelwoningen, waarbij alle werkzaamheden zoals; schilderen, vloeren leggen, keukens- en badkamers plaatsen met eigen deskundig personeel worden uitgevoerd.

Naast bovenstaande werkzaamheden verhuren we tevens complete inrichtingen en beheren wij meubelvoorraden van professionele woningeigenaren t.b.v. modelwoningen en grootschalige gemeubileerde verhuur.

Asset Managers en Facility Managers roepen The Staging Company in voor het optimaliseren van de verkoop- en verhuuropbrengsten. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het opnemen van woningen voor (her)inrichting (nieuw en mutatie)
  • Maken van modelwoningen om projecten professioneel te presenteren en promoten
  • Het transport van meubelen naar woningen en de inrichting ervan, inclusief bedden opmaken, ophangen verlichting en schilderijen, etc.
  • Schilderwerkzaamheden of het leggen van de gewenste vloer, schoonmaken en het doen van alle benodigde klusjes (met eigen deskundig personeel)
  • Maken van professionele foto’s, plattegronden en digitale 360º wandelingen door uw projecten

Efficiëntie
Als facility manager hoeft u niet langer te zoeken naar uw spullen, dat levert tijdwinst op. Wij maken de beschikbaarheid van uw inrichtingsstukken in één oogopslag (online) zichtbaar. Door de kwaliteit van onze opslag en het transport gaan uw spullen veel langer mee. Door de zorgvuldige registratie raken kostbare artikelen niet meer verloren. Artikelen die voor korte termijn nodig zijn kunnen worden gehuurd i.p.v. gekocht.

Besparen
Door optimaal gebruik te maken van uw eigen inrichtingen i.c.m. onze gunstige inkoop- en huurmogelijkheden, zijn fikse besparingen te realiseren.

Ontzorgen
Kijkt u per element (woningopname, meubelinkoop, transport, opslag, meubelverhuur, interieuradvies, inrichten, onderhouden, kluswerkzaamheden) naar onze dienstverlening, dan lijkt er niets nieuws onder de zon. Het in één hand snel en deskundig uitvoeren van al deze werkzaamheden echter is uniek en leidt, naast kostenbesparingen, tot betere verhuurresultaten en veel minder zorgen.

Informatie
Indien u meer informatie wenst of een offerte, neem dan contact op met ons.

Disclaimer

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de internetsite: www.stagingcompany.nl U wordt verzocht deze Disclaimer zorgvuldig te lezen.  The Staging Company houdt kantoor op de..
Lees meer

Algemene Voorwaarden

Artikel 1. Algemeen 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen The Staging Company en een Wederpartij..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners