Uitpondconcept®

Voor professionele woningeigenaren heeft The Staging Company een succesvol Uitpondconcept® ontwikkeld. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn we in staat om op rendabele wijze vaart te krijgen in de verkoop van uw project aan zittende huurders en overige belangstellenden.

Onderzoeken
Uitponden is onderzoeken. Hoe wil de doelgroep wonen en hoe geef je dat in uw project? De perceptie van wonen verschilt per gemeente…. soms zelfs per wijk. Met analyses van de dimensies (gemeente, buurt, gebouw, woning, bewoner) helpen wij u met het nemen van de juiste beslissingen.

Woonbeleving
Door wensen van de doelgroep(en) te vertalen voelen kijkers zich meteen thuis in uw project en worden vrij gekomen eenheden snel verkocht. Een Modelwoning maakt eenvoudigweg alle (verborgen) kwaliteiten van uw project zichtbaar.

Kijkers worden kopers
Alle benodigde werkzaamheden zoals het maken van een nieuwe indeling, schilderwerk, wand- en vloerafwerking en stijlvolle inrichting voeren wij deskundig en met eigen personeel uit. Belangstellenden bezoeken de Modelwoning vervolgens voor een aansprekende woonbeleving.

Informatie
Neem voor meer informatie of een offerte contact op met ons of stuur een e-mail bericht.

Modelwoning in Roermond

Engelman Architecten ontwierp voor deze centrale locatie een hoogwaardige appartementresidentie. In dit prachtig afgewerkte gebouw te Roermond heeft The Staging Company..
Lees meer

Modelwoning in Leidschendam

Aan de rand van Leidschendam, nabij landgoed Schakenbosch, heeft The Staging Company deze Modelwoning voor De Langen & Van Den Berg..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners