Wisselwoning inrichten

Indien u uw huurwoningen gaat onderhouden of ingrijpend renoveren, waarbij huurders de woning tijdelijk dienen te verlaten, maken wij een zogenaamde "wisselwoning" in orde.

De enige inspanning die we van uw huurders vragen is om, zoals voor een vakantietrip, de koffers te pakken.

Wat voor u een hele klus betekent, is voor The Staging Company dagelijkse routine. Wij maken de wisselwoning schoon, schilderen, stofferen en voorzien deze van een inrichting passend bij de doelgroep en de gezinssamenstelling. Is de logeerpartij voorbij, staat de woning in no-time weer klaar voor de volgende bewoners. Uiteraard aangepast aan de nieuwe gezinssituatie en dat alles voor een gering huurbedrag per maand.

Deze turn-key aanpak levert u een grote besparing op van tijd, geld en inzet van eigen personeel. Bovendien leveren wij stijlvolle, praktische inrichtingen en voeren onze deskundige personeelsleden alle benodigde klusjes tegen scherpe tarieven uit.

Informatie
Neem voor meer informatie of een offerte contact op met ons of stuur een e-mail bericht.

Gedragscode

The Staging Company heeft een positie als commerciële, maar ook als maatschappelijke onderneming. Dat betekent dat wij streven naar een optimaal..
Lees meer

Rent To UseĀ®

Gemeubileerd verhuren van vastgoed creëert extra kansen en inkomsten! The Staging Company is gespecialiseerd in het samenstellen, transporteren, inrichten en..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners