Wisselwoning inrichten

Indien u uw huurwoningen gaat onderhouden of ingrijpend renoveren, waarbij huurders de woning tijdelijk dienen te verlaten, maken wij een zogenaamde "wisselwoning" in orde.

De enige inspanning die we van uw huurders vragen is om, zoals voor een vakantietrip, de koffers te pakken.

Wat voor u een hele klus betekent, is voor The Staging Company dagelijkse routine. Wij maken de wisselwoning schoon, schilderen, stofferen en voorzien deze van een inrichting passend bij de doelgroep en de gezinssamenstelling. Is de logeerpartij voorbij, staat de woning in no-time weer klaar voor de volgende bewoners. Uiteraard aangepast aan de nieuwe gezinssituatie en dat alles voor een gering huurbedrag per maand.

Deze turn-key aanpak levert u een grote besparing op van tijd, geld en inzet van eigen personeel. Bovendien leveren wij stijlvolle, praktische inrichtingen en voeren onze deskundige personeelsleden alle benodigde klusjes tegen scherpe tarieven uit.

Informatie
Neem voor meer informatie of een offerte contact op met ons of stuur een e-mail bericht.

Modelwoning in Roermond

Engelman Architecten ontwierp voor deze centrale locatie een hoogwaardige appartementresidentie. In dit prachtig afgewerkte gebouw te Roermond heeft The Staging Company..
Lees meer

Modelwoning in Leidschendam

Aan de rand van Leidschendam, nabij landgoed Schakenbosch, heeft The Staging Company deze Modelwoning voor De Langen & Van Den Berg..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners