Vincy Veen - van der Horst - Vinteriors

Wat is Verkoopstyling?

“Verkoopstyling is de techniek van het verkoopklaar maken van woningen. De woning wordt zodanig gepresenteerd dat deze snel wordt verkocht tegen de hoogst mogelijke prijs”

Er staan veel huizen te koop waardoor de concurrentie heviger is dan ooit tevoren. In de praktijk blijkt dat een woning vaak twee keer langer te koop staat dan de verkoper verwacht. Kopers worden door het grote aanbod bovendien steeds kritischer.

1e indruk
Het is van groot belang dat uw woning vanaf het eerste moment een goede indruk maakt op de kijker. Wist u dat potentiële kopers er ca. 15 seconden overdoen om deze eerste indruk te bepalen.

Om kijkers te werven dient uw woning er op internet uitnodigend uit te zien. Goede foto’s zijn daarvoor van belang. Om goede foto’s te kunnen maken dient uw woning er eerst als een zonnetje bij te staan. Alle snuisterijen en verzamelingen, hoe waardevol ook voor u, leiden kopers af van de woning. Die blauwe muur die u zo schitterend vindt kan de potentiele koper als zeer storend ervaren.

Om uw woning snel te verkopen kunt u Vinteriors inschakelen. Wij weten waar het kopers om gaat en herkennen bovenstaande punten meteen. Met beperkte middelen vergroten wij uw kans op succes enorm. Statistieken wijzen uit dat gestylde woningen tot wel 80% sneller verkopen en tot 15% meer opbrengen dan niet-gestylde woningen.

Een kleine investering in verkoopstyling blijkt bovendien meer effect te hebben dan het verlagen van de vraagprijs. De investering verdient zichzelf dus razendsnel terug!

Neem voor meer informatie of advies contact op met mij. 

Vinteriors
Douglaslaan 21
3735 LS, Bosch en Duin
06 - 421 375 78
Info Aanvraag Verkoopstyling

BAM BAM BAM
Partners