Ben je makelaar, projectontwikkelaar of investeerder?

Jij weet als geen ander dat er voor een goede verkoop van een woning meer nodig is dan een bord in de tuin. Misschien heb je al ervaring met vastgoedstylisten. Zo niet, dan bevelen we ze van harte aan. Die investering verdien je namelijk altijd terug. Vertel je klanten dat je samenwerkt met een professionele vastgoedstylist en stel voor hem of haar uit te nodigen voor een advies. Vastgoedstyling gaat verder dan het verschuiven van de bank, het witten van een muur, het plaatsen van een bloemetje en zorgen dat in de oven een appeltaart staat. "We style, you sell".

De populariteit van een instapklare woning neemt toe. Steeds minder mensen hebben zin en tijd om te klussen. Als makelaar breng je de boodschap dat er nog een hoop werk is om de woning verkoopklaar te maken, wellicht liever niet. Een vastgoedstylist is getraind om met respect en de juiste argumenten de verkoper te motiveren om op te ruimen, schoon te maken en eventueel op te (laten) knappen.

Zo ruim en licht mogelijk

Bij de eerste kijkers, zit meestal de koper. Maar die kijker komt meestal pas als de woning er aantrekkelijk uitziet. Maak samen met de verkoper en de vastgoedstylist een plan en voer dit plan helemaal uit, voordat je de woning te koop zet. Dit bespaart kostbare tijd, ergernis en prijsverlagingen. Profesionele woningfoto's prikkelen de fantasie van de kijker en verleiden hem of haar tot een bezichtiging. Aspirant kopers krijgen een optimaal gepresenteerde woning te zien die zo licht en ruim mogelijk oogt.

Inrichting past bij de doelgroep

Om leegstaande- en modelwoningen aantrekkelijk in te richten moet de vastgoedstylist over een ruim aanbod aan huurmeubelen beschikken. Steeds passend bij de situatie, de woning en de doelgroep. "Onze" vastgoedstylisten voldoen aan die eis, want ze hebben toegang tot de enorme meubelvoorraad van The Staging Company. Zo worden jouw woningen niet telkens ingericht met "dat zelfde setje", waardoor kijkers de inrichting gaan herkennen en snel doorklikken in de veronderstelling dat ze de woning al eerder hebben gezien.

Ondanks de ideale inrichting en professionele fotografie kan het even duren voordat de uiteindelijke koper op bezoek komt. De vastgoedstylist houdt je klanten ondertussen bij de les en zorgt dat ze geen objecten verplaatsen en blijven opruimen en schoonmaken.

Neem voor meer informatie contact met ons op en ga sneller en voordeliger van "te koop" naar "verkocht".

Onze producten

Test
Lees meer

Onze producten

Test
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners