Ben je vastgoedstylist / Home Stager?

Hip, eenvoudig, rustiek, stijlvol, frivool, barok, landelijk, modern, industrieel of super de luxe? The Staging Company heeft alles in huis waarmee jij van een kale ruimte een plek maakt waar mensen zich welkom voelen en waarin ze zichzelf wel zien wonen of werken.

De voordelen op een rij:

  • Altijd een actuele collectie meubels en accessoires
  • Van "budget" tot TOP DESIGN
  • Nooit meer zelf sjouwen met zware meubels
  • Kleine (montage)klussen nemen we uit handen
  • Online te bestellen
  • Levering volgens afspraak
  • Alles op één plek regelen
  • We denken met je mee
  • Zelf geen magazijn nodig, dus geen extra kosten

Groeien zonder grote investering

Jij bent altijd op de hoogte van de laatste trends, hebt oog voor detail en bent een kei in het geven van interieuradvies. Daarom weten steeds meer klanten je te vinden en kun je groeien. Dankzij ons kun je groeien zonder te investeren in ruimte, voorraad en opslag.

The Staging Company heeft altijd een actuele collectie van meubels en accesoires. Van het kleinste theelichtje tot de in het oog springende kroonluchter en van tandenborstelhouder tot boxspring. Denk niet alleen aan inrichting van de woning of kantoor, ook het terras en de tuin geef je met onze spullen meer sfeer. Met onze meubels benadruk jij de sterke punten van een woning.

Jij richt vanuit je eigen makkelijke stoel, met je laptop op schoot een ruimte of een hele woning in. Met één klik maak je vervolgens een afspraak voor de bezorging van de spullen die je voor inrichting nodig hebt.

Een groot pluspunt voor jou is onze logistiek hulp. Op de dag van levering zorgen wij dat minimaal twee medewerkers alles voor je op de juiste plaats zetten en verlichting, schilderijen en raamdecoraties ophangen.

Eigen meubels in ons overzicht

Heb je eigen meubels en accessoires, zet ze dan op de foto en upload ze naar ons systeem. Zo kun je handig een combinatie maken van je eigen producten met gehuurde producten van The Staging Company. Je opdrachtgever ontvangt een lijst met alle meubels en accessoires die in de woning staan.

Wil jij je bedrijf professionaliseren? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Stijl & sfeer nabij het kasteel in Heidelberg

Deze Villa is in 1908 gebouwd door een hooggeplaatste wetenschapper in een Art-Nouveau-stijl en is een prachtig voorbeeld van de..
Lees meer

Stijl & sfeer nabij het kasteel in Heidelberg

Deze Villa is in 1908 gebouwd door een hooggeplaatste wetenschapper in een Art-Nouveau-stijl en is een prachtig voorbeeld van de..
Lees meer
BAM BAM BAM
Partners