THE STAGING COMPANY

ondersteunt stylisten, makelaars, huiseigenaren en investeerders met het verhuren van meubels en woonaccessoires die nodig zijn om een project te stylen en in te richten. We hebben altijd een groot en actueel assortiment op voorraad. Voor een open dag, een modelwoning, verkooppresentatie of evenement; van budget tot top design!

"staging" = to build a stage for a performance, to organize (an event), enscenering, in scene zetten!

Home Staging is het voorbereiden van vastgoed voor de verkoop of verhuur. Het doel is een woning te presenteren voor het grootste aantal potentiële kopers. Uit onderzoek blijkt dat vastgoed waar stagingtechnieken zijn toegepast bij de verkoop gemiddeld 15% meer oplevert.

Styling of re-styling van vastgoed? Ook daar kan de The Staging Company je bij adviseren. Wand- en vloerafwerking nodig? Verlichting, meubels en woonaccessoires? Van ontwerp tot complete projectrealisatie kun je terecht bij The Staging Company EU.

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Stylist aan het woord...

Margriet van der Tas / Verkoopstylist Oss
HET VERSCHIL TUSSEN TE KOOP EN VERKOCHT! Er is verschil tussen een pand te koop zetten..
Lees meer

Vastgoedpresentatie ByBone

Van leeg naar sfeervol ingericht!
Lees meer

Mogen we ons voorstellen?

The Staging Company ondersteunt stylisten, makelaars, huiseigenaren en investeerders door meubels en woonaccessoires te..
Lees meer

Moderne huurappartementen voor eerste verhuur

Centraal gelegen in de wijk Lamboy in hanau, worden 124 chique huurappartementen gebouwd in acht verschillende gebouw...

Lees meer

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Inschrijven