Staging sells!

Dit prachtige herenhuis uit 1895 bevindt zich aan een van de mooiste singels van Leiden.

De doelstelling was om het historische grachtenpand snel en voor een redelijke prijs te verkopen. De opdrachtgever besloot hiervoor, op advies van de makelaar, een offerte op te vragen bij Mod'Arte Verkoopstyling & Interieuradvies.

Om de opdrachtgever van een deskundig advies te voorzien is Annette Weyand de woning uitgebreid gaan bekijken en analyseren. Een grondig uitgewerkt advies is inclusief foto’s en tekeningen naar de opdrachtgever in Australië gezonden. Binnen een week was de opdrachtbevestiging binnen en kon Mod'Arte aan de slag.

Het enigszins verwaarloosde pand is door medewerkers van The Staging Company ontruimd, geschilderd en vervolgens met huurmeubelen en accessoires ingericht. Gedurende de werkzaamheden hielden omwonenden de transformatie van de woning nauwlettend in de gaten.

Ook kwam het voor dat Annette tussen de bedrijven door als makelaar optrad om de spontaan geïnteresseerden een rondleiding te geven. Aanmelding bij Funda bleek overbodig omdat drie dagen na oplevering de instap klare woning was verkocht voor slechts vierduizend euro onder de vraagprijs.

Zo zie je maar dat het, ondanks de lastige omstandigheden op de woningmarkt, best wel kan!

Het is echter van groot belang om met een goed ontwikkeld gevoel voor smaak & stijl de juiste snaar bij de doelgroep te raken. Of dit voorbeeld een uitzondering is? Nee hoor dit overkomt Annette regelmatig!

BAM BAM BAM
Partners