THE STAGING COMPANY

is een meubelverhuurbedrijf dat zich richt op stylisten, makelaars en investeerders. Onze meubels en woonaccessoires verhuren we specifiek om projecten optimaal te presenteren.

Waarom The Staging Company?

Door onze uitgebreide collectie in iedere prijsklasse hebben we een passende oplossing voor zowel eenvoudige woningen, modelwoningen in nieuwbouwprojecten, maar ook luxe villa's. Vastgoedstylisten doen graag zaken met The Staging Company, vanwege de grote en actuele voorraad meubels, verlichting en accessoires. Bij ons kun je alles huren: van een gastenzeepje tot een kunstplant en van een luxe eetkamerset tot een design bank.

Waarom huren?

Als vastgoedstylist hoef je niet zelf te investeren in voorraad, opslagruimte en transportmiddelen. The Staging Company is een servicegerichte organisatie met altijd één vast aanspreekpunt. Na plaatsing van je order leveren en installeren wij alle meubels, verlichting en wanddecoraties op de afgesproken locatie. Zelf rijden, sjouwen of monteren is niet nodig. Jij kunt je bezig houden met de styling!

Wij werken met flexibele huurtermijnen; voor een fotoshoot van één dag tot een projectinrichting voor een heel jaar.

En is het project verkocht? Dan halen we weer alles op.

The Staging Company... makes your home OUTSTANDING!

Neem contact op voor meer informatie!