Over ons

The Staging Company is een meubelverhuurorganisatie die zich richt op stylisten, makelaars, huiseigenaren en investeerders. Onze meubels en woonaccessoires verhuren we specifiek om projecten optimaal te presenteren. Door onze uitgebreide collectie in iedere prijsklasse hebben we een passende oplossing voor zowel eenvoudige (model)woningen, luxe villa’s, maar ook kantoren en nieuwbouwprojecten.

Dat doen we al sinds 2009, waarbij we zijn uitgegroeid tot marktleider in dit segment in Europa. Het vaste team bestaande uit Diana Mennen (zelf vastgoedstylist van het eerste uur) en Ron van Geel (die organisatorisch de zaken regelt) wordt telkens uitgebreid met specialisten om ieder project tot een goed einde te brengen. 

Vastgoedstylisten doen graag zaken met The Staging Company, vanwege de grote en actuele voorraad meubels, verlichting en accessoires. Ze kunnen alles bij ons huren zo lang ze willen. Voor een fotoshoot van één dag tot een projectinrichting voor een heel jaar. The Staging Company is een servicegerichte organisatie met altijd één vast aanspreekpunt. Zelf rijden, sjouwen of monteren is bovendien niet nodig, dat regelen wij voor u.
 

The Staging Company... makes your home OUTSTANDING en zorgt dat u zich op uw kerntaken kunt richten!

Neem contact op voor meer informatie!