Annet van Veenendaal - Home2s

Home2s (Home to sell Home to style) is gespecialiseerd in zowel verkoop- als interieurstyling. Twee hele verschillende vormen van stylen.

Met verkoopstyling wordt uw huis optimaal en voor de juiste doelgroep gepresenteerd. Zodat er kijkers komen en kijkers kopers worden. Door uw huis voor de verkoop te laten stylen houdt u er rekening mee dat de meeste mensen moeite hebben door zaken heen te kijken en dat het kopen van een huis vooral een kwestie van gevoel is (voel ik mij er thuis?). Met verkoopstyling zorgt u ervoor dat de pluspunten van uw woning goed worden uitgelicht en dat uw huis er positief uitspringt ten opzichte van 'de concurrentie'.

U kunt als particulier zelf een verkoopstylist inschakelen maar ook makelaars kunnen deze dienst aanbieden aan hun klanten. Home2s kan daarnaast ook de inrichting van projectwoningen verzorgen. Home2s is aangesloten bij The Staging Company en kan dus ook meubelverhuur organiseren. 

Of Home2s nu voor particulieren of makelaars werkt, uitgangspunt is altijd een professioneel advies met als doel de woning snel en tegen een goede prijs te verkopen. 

Home2s is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV). Daarmee is kwaliteit gegarandeerd en ook de continuiteit van uw opdracht gewaarborgd.

Of het nu gaat om verkoop- of interieurstyling, Home2s helpt u graag het verschil te maken. Zodat uw huis snel en tegen een goede prijs verkocht is óf dat u juist nog met veel plezier in uw thuis blijft wonen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met ons.

Home2s
Heemstedestraat 19 III
1059 CX, Amsterdam
06 - 835 920 59
Info Aanvraag Verkoopstyling

BAM BAM BAM
Partners