Debora Wolleswinkel - Debora Wolleswinkel Verkoopstyling & Tuinadvies

Geen tweede kans voor een goede eerste indruk

De woningmarkt trekt inmiddels weer wat aan, maar de tijd dat een woning zichzelf verkocht is in veel gevallen voorbij. Je woning zal dan ook moeten concurreren met vergelijkbare woningen in de omgeving.

Wil je je woning verkopen en jezelf honderden, dan wel duizenden euro’s besparen, investeer dan in Vastgoedstyling oftewel Verkoopstyling.

Uit onderzoek blijkt dat slechts 1 op de 10 potentiële kopers in staat is door je persoonlijke smaak of inrichting heen te kijken. 75% van de kijkers beslist zelfs al binnen 1 minuut of ze het huis wel of niet willen kopen. Puur afgaand op hun gevoel.

Door middel van Verkoopstyling zorgen we er gezamenlijk voor dat de woning de optimale verkooppresentatie krijgt. Ik bekijk je woning door de ogen van de kijkers en zal je objectief en deskundig adviseren over hoe je de woning het beste kunt presenteren.

Je woning zal opvallen op websites zoals Funda. Kijkers willen ruimte en sfeer beleven in de woning en direct kunnen zien wat de mogelijkheden en kwaliteiten van zijn.

Verkoopstyling is meestal mogelijk met minimale middelen en voor iedereen bereikbaar.

Debora Wolleswinkel Verkoopstyling & Tuinadvies
Barneveldsestraat 39
3927 CB, Renswoude
06 - 537 418 52
Info Aanvraag Verkoopstyling

BAM BAM BAM
Partners