Edith de Groot - De Groot Vastgoedstyling

Welkom bij De Groot Vastgoedstyling!

Woont u in de regio Haaglanden en wilt u uw huis snel verkopen voor een goede prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De Groot Vastgoedstyling is gespecialiseerd in optimale en aantrekkelijke woningpresentaties. Een goede eerste indruk is essentieel; dit bepaalt namelijk of potentiële kopers wel of niet uw huis komen bezichtigen.

En zoals u weet zonder kijkers..... geen koper! Met een minimale investering in verkoopstyling halen wij het maximale uit uw woning.

We kijken of uw meubelopstelling de ruimtebeleving maximaal tot uitdrukking brengt, we ruimen op, doen de laatste klusjes die misschien nog zijn blijven liggen en stijlen uw woning professioneel – en voilà, uw woning ziet er optimaal uit, aantrekkelijk gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek.

Een investering in verkoopstyling heeft beduidend meer effect dan verlaging van de verkoopprijs. Een uitgave van € 100 levert uiteindelijk meer resultaat op dan verlaging van de verkoopprijs, iets dat meestal met duizenden euro’s tegelijkertijd gebeurt. 

Probeer het en u zult het zien!

De Groot Vastgoedstyling
Weidevogellaan 252
2496 PP, Den Haag
06 - 288 13 727
Info Aanvraag Verkoopstyling

BAM BAM BAM
Partners