Ingrid Hochstenbach - The Restyling

U heeft besloten uw woning te verkopen en nu?

Zoals we allemaal merken is dat als iets wordt verkocht alles uit de kast wordt getrokken om het er maar zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Een auto wordt gepoetst, krasjes worden nog snel gepolijst, mooie foto's voor op internet en hij staat vervolgens te sprankelen: KOOP MIJ! Een autobedrijf heeft goed door hoe ze deze presentatie moeten doen om uw aandacht als potentiële koper te trekken. Want zeg nou zelf een goed onderhouden, goed uitziende en krasvrije auto koopt u liever dan de auto die is uitgeleefd. U heeft er zelfs meer geld voor over. Dit is MARKETING.

Als het op ons huis aan komt is dat toch heel anders. Ja we willen een zo hoog mogelijke prijs want uw huis is tenslotte het neusje van de zalm. Maar is dat ook zo in de ogen van de potentiële koper?

De potentiële koper is op zoek naar ZIJN DROOMHUIS en NIET UW LEVEN. Hij wil zich kunnen verplaatsen in uw huis, ZIJN DROOMHUIS. Als de presentatie van uw huis hier niet op in speelt kan de potentiële koper zich hier niet in verplaatsen en met 1 klik verdwijnt uw huis UIT HET ZICHT. Kortom u loopt deze potentiële koper mis. En hoe meer kijkers u krijgt hoe groter de kans op verkoop.

Op het moment dat u UW HUIS als een MARKETINGOBJECT gaat zien dan heeft u, net als het autobedrijf, er een kleine investering voor over om er voor te zorgen dat uw huis echt die KERS OP DE TAART wordt en goed wordt gepresenteerd op FUNDA. Ook uw onderhandelingspositie wordt dan veel sterker waardoor u niet zo maar met uw prijs hoeft te dalen maar juist verzekerd bent van een goede prijs.

Samen met u ga ik kijken waar en hoe we die winst kunnen behalen en zorg ik er voor dat uw huis er voor de potentiële kopers aantrekkelijk uitziet.

U vraagt zich af: is dit nu echt nodig? Zelfs in deze tijd terwijl de woningen snel worden verkocht? Jazeker! Andere verkopers zijn zich al bewust dat dit dé manier is om hun huis snel ter verkopen en u wilt toch niet achterblijven? 

Neem gerust contact op om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.
"Je krijgt immers maar 1 kans om een eerste indruk te maken."

Groetjes Ingrid

The Restyling
Jacob van Maerlantlaan 7
6136 TM, Sittard
06-23 21 34 80
info@therestyling.nl
http://www.therestyling.nl

BAM BAM BAM
Partners