Martine Plaat - Mooii Wonen

Mooi wonen betekent voor iedereen iets anders. En over smaak valt niet te twisten. Toch is er één gouden regel: een mooi interieur is een interieur dat klopt. Er zijn vele factoren die een interieur kunnen maken of breken. Mooii Wonen Interieurstyling verschaft interieuradvies en staat u bij in alle mogelijke woonvragen- en wensen.

Speciaal voor de verkoop van uw woning help ik u met een optimale presentatie. Een eerste indruk is vaak doorslaggevend. Ook voor een potentiele koper van uw huis. Heeft u uw woning te koop staan? Dan is het erg belangrijk dat u deze optimaal presenteert. Verkoopstyling kan hierbij helpen.

Een potentiële koper beoordeelt uw huis anders dan uzelf. Hij of zij heeft geen herinneringen aan de woning, hecht er geen emotionele waarde aan. Daarom ziet deze kijker ook eerder minpunten dan uzelf.

Als verkoopstylist kijk ik door de ogen van een mogelijke koper. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat uw woning een meer neutrale uitstraling krijgt. Soms volstaan simpele ingrepen, zoals een andere indeling, een likje verf of het toevoegen van accessoires. Uiteindelijk is het de bedoeling dat geïnteresseerden kunnen inschatten of zij van dit huis hun thuis kunnen maken.

Met verkoopstyling zorgt u er dus voor dat uw huis voor een breed publiek aantrekkelijk wordt, sneller verkocht wordt en tegen een hogere prijs.

Mooii Wonen
Hazelaarhof 47
9408 AT, Assen
06 - 20 13 61 79
Info Aanvraag Verkoopstyling

BAM BAM BAM
Partners